Psychologiepraktijk Fenix direct hulp bij Seksuele problemen
Fenix PRI therapie
Fenix PRI therapie

Fenix Hypnotherapie direct hulp bij seksuele problemen

Fenix Hypnotherapie heeft zich gespecialiseerd in het oplossen van seksuele problemen

Seksuele problemen oplossen omdat het kan
Blijf er niet mee lopen!  

Bij Fenix Hypnotherapie helpen we je graag verder om je seksuele problemen op te lossen. Omdat we in een aantal sessies samen de oorzaak onderzoeken, is de klacht vaak al in 1-3 sessies enorm verbeterd of zelfs helemaal verholpen is.

Doorbreek het taboe en neem direct contact op, zodat ook jij weer gaat genieten in bed.

Geen wachtrijen. Je kunt binnen 2 weken terecht!

Seksuele problemen oplossen

Is vrijen niet meer leuk? Lijdt je relatie er onder?

Stop!

Dat is helemaal niet nodig.

Vaginisme seksuele problemen oplossen
erectiestoornsis seksuele problemen oplossen
seksuele problemen oplossen

Seksuele problemen oplossen

Wie ben ik

Mijn naam is Jolanda en ik ben gediplomeerd Psycholoog NIP en hypnotherapeut. Ik heb me gespecialiseerd in het oplossen van seksuele problemen. 

Mijn klanten

Veel van mijn klanten hebben vaak al van alles geprobeerd. Ze hebben al een traject gelopen bij de mannenkliniek, de uroloog,  de gynaecoloog,  de bekkenbodem therapeut en zelfs de seksuoloog zonder voldoende (blijvend) resultaat omdat alleen het symptoom wordt aangepakt. 

De oplossing

Ik heb wel succes omdat ik verder kijk dan het seksuele probleem. Samen gaan we op zoek naar de onderliggende oorzaak, omdat als we die oplossen, het seksuele probleem zich vanzelf mee oplost. De reden dat mijn methode werkt, is omdat ik niet aan symptoom bestrijding doe, maar het daadwerkelijke probleem aanpak.

Seksuele problemen oplossen

Hoe gaat het in zijn werk?

Live 1 op 1 sessies

Vul het intakeformulier voor een afspraak.  Zodra ik het formulier heb ontvangen neem ik  contact met je op voor een afspraak. Vaak kan dat al binnen 2 weken.

Ik werk met een basispakket van drie 1 op 1 sessies. Voor enkelvoudige problemen is dit vaak al genoeg. De sessies duren circa 1,5 uur.  De kosten voor het basispakket zijn € 495.

 

seksule problemen oplossen

Zelfhypnose thuis

Wil je liever thuis met zelfhypnose aan de slag? Kijk dan eens naar de Zelfhypnose producten hieronder:  De erectieknopDe tijdige zaadlozing of Het orgasmeknopje.

Voor vrouwen met pijn bij het vrijen of vaginisme is er het zelfhypnose thuispakket van 5 audio’s. Hierin leer je je eigen lichaam (weer) te ontdekken en op jouw tempo weer genieten van vrijen met je partner, zodat je relatie verbetert en de intimiteit tussen jullie weer kan opbloeien.

Zelfhypnose producten

Zelfhypnose audio’s mannen

Voor mannen zijn er 2 losse audio’s:

Zelfhypnose audio’s vrouwen

Voor vrouwen is er een audio en een heel pakket:

Ervaringen van andere

Gemiddelde beoordeling: 4.8 / 5.0 sterren
5/5
Ik ben bij Jolanda terecht gekomen vanwege erectieproblemen tijdens het swingen. Jolanda is heel open en kundig, stelt de juiste vragen en stelt je enorm op je gemak. Na de tweede sessie was er al een verschil tussen dag en nacht wat ik ervaarde. Ik kon veel meer genieten van het moment, had gewoon een goede erectie en voelde me echt heel goed.

Ik kan iedereen aanraden om een gesprek met Jolanda aan te gaan. Ze is een hele fijne vrouw, zeer kundig, open, oprecht en wil alleen maar het beste voor jou als cliënt. Dank je wel Jolanda voor alles wat je voor mij (en daarmee ook voor mijn partner) hebt gedaan.'
Danny
Twee weken geleden heb ik de mp3 besteld bij je, en ik wil je bedanken. Het heeft echt geholpen! Nooit gedacht dat deze methode zou werken bij mij, aangezien ik vrij nuchter ben, maar na diverse dingen geprobeerd te hebben in mijn leven, is dit DE manier geweest die mij geholpen heeft. Nogmaals bedankt!
Dennis
Jolanda heeft me met meer dan een dingen geholpen en zo zaken weer op orde en in een lijn te krijgen. Ook nu nog steeds heb ik profijt van de sessies en de ankers die ze me heeft aangeleerd. Verbazingwekkend wat een goede therapeut kan bereiken. Zelfs mijn angst voor donkere dieptes, als duiker, zijn verdwenen en ik geniet nu van mijn sport.
Pascal

Blijf niet tobben! Geniet ook weer ontspannen van seks. Al honderden mensen gingen je voor.

seksuele problemen oplossen
LOGO HIN
LOGO VHEN

Geregistreerd Psycholoog NIP Basisaantekening psychodiagnostiek

Gediplomeerd Hypnotherapeut

Lid van Vereniging Hypnose Experience Nederland

Publicaties

Bekijk hier het boek ‘Kamelenliefde’ dat Jolanda gepubliceerd heeft.

Psychologiepraktijk Fenix
Psychologiepraktijk Fenix draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders