Erectieproblemen of erectiestoornissen - Psychologiepraktijk Fenix
Fenix PRI therapie
Fenix PRI therapie

Erectieproblemen

over mij
erectiestoornis

Erectieproblemen komt veel vaker voor dan je denkt. Er rust echter nog een groot taboe op. Daar waar vrouwen onderling seksuele problemen misschien nog wel met een goede vriendin bespreken, praten mannen niet snel over hun seksuele problemen met andere mannen. De stap richting huisarts is al een hele stap. 

De oorzaak van erectieproblemen

De oorzaak van erectieproblemen kan fysiek zijn, denk aan hart- en vaatziekten, diabetes, longziekten etc. Deze aandoeningen op zich kunnen al erectieproblemen veroorzaken, maar de medicatie die hierbij wordt voorgeschreven kan ook zeker een secundaire oorzaak zijn.  Vaak  is de oorzaak van het erectieprobleem echter niet fysiek. Als het probleem puur fysiek is zullen ook de nachtelijke spontane erecties uitblijven. 

De oplossing

De oorzaak van de meeste erectieproblemen is niet fysiek. Veel vaker ligt er prestatiedrang, faalangst, spanning en onzekerheid aan ten grondslag. Dit kan ontstaan zijn na een mindere seksuele ervaring, maar kan zeker ook een nog veel diepere oorzaak hebben. Gelukkig is hier heel gemakkelijk iets aan te doen door de onderliggende oorzaak van het probleem op te sporen. Dit soort klachten zijn dan vaak al in drie sessies op te lossen.

Neem contact met me op voor informatie of een afspraak via het contactformulier. Of vul direct het intakeformulier in om een afspraak te maken.

Wil je liever eerst thuis de speciaal door Fenix hypnotherapie ontwikkelde Zelfhypnose audio proberen? Bestel dan de Zelfhypnose Mp3 De erectieknop.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Psychologiepraktijk Fenix draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders