Fenix PRI therapie
Fenix PRI therapie

Vaginisme of pijn bij het vrijen oplossen

met zelfhypnose audio's of live behandeling

Vaginisme of pijn bij het vrijen

Reageert je lijf vaginistisch? Ervaar je pijn bij het vrijen? Alles al geprobeerd en is er geen fysieke oorzaak voor je klachten gevonden? Ben je het zat je verhaal steeds weer tegen een andere dokter te moeten vertellen? Heb je geen zin meer om oefeningen te doen die confronterend zijn? Ben je klaar met therapieën die zich alleen richten op hoe het praktisch weer gaat werken, maar die voorbij gaan aan je gevoel en emotie? Probeer dan de zelfhypnose audio’s of kom langs voor een behandeling waarbij we op zoek gaan naar de onderliggende oorzaak.

De zelfhypnose audio’s

Deze audio’s zijn speciaal door Fenix Hypnotherapie ontwikkeld voor vrouwen met vaginisme of pijn bij het vrijen. Ook als je geen pijn hebt, maar je niet comfortabel voelt bij het vrijen zal dit zelfhypnoseprogramma je helpen.

Het zelfhypnose pakket bevat  vijf audio’s die je thuis in je eigen omgeving, op je eigen tempo kunt uitvoeren en beluisteren. In de audio’s word je stapsgewijs meegenomen in het oplossen van jouw vaginisme en leer je weer ontspannen en genieten van het vrijen. 

Hoe werkt het?

Het enige wat je hoeft te doen is een aantal keren de audio’s te luisteren!

Iedere audio duurt ongeveer 30 minuten. Je krijgt dus  5 maal 30 minuten aan audio’s met een instructie document erbij.

Tijdelijk betaal je hiervoor geen 194,95 maar  € 149,95

De zelfhypnose Mp3 is geschikt voor enkelvoudige problemen. Mocht je onvoldoende resultaat hebben na het diverse keren beluisteren, dan is er sprake van onderliggende problematiek. Laat het me dan vooral weten dan help ik je graag verder.

vaginisme of pijn bij het vrijen
Honderden vrouwen gingen je al voor.

Wat houdt het programma in?

Door middel van 5 audio’s ga je je eigen seksualiteit weer ontdekken en de intimiteit weer laten opbloeien. Het weer ontspannen genieten van het vrijen met je partner wordt langzaam opgebouwd. De eerste stap is met behulp van zelfhypnose ontspannen en beleef je jouw ideale vrijpartij in je verbeelding. Je leert jouw eigen lichaam verkennen en leert ervan te genieten. Pas zodra je daar compleet comfortabel mee bent ga je in hypnose steeds een stapje verder. De eerste audio’s doe je alleen en de laatste doe je samen met  je partner.

Waarom dit programma?

Alles gaat op jouw tempo en jij hebt de volledige controle. Je gaat pas verder met de volgende audio als je je volledig op je gemak voelt bij de vorige. Mocht je tijdens het programma stagneren of vragen hebben dan kan je altijd contact opnemen via het contactformulier, email, whatsapp of kun je gewoon even bellen.

Uiteraard help ik dan graag verder. Vaak is een korte tip al genoeg om weer verder te kunnen. Wacht niet langer en laat dit niet tussen jou en je partner in blijven staan. Ook jij kan dit oplossen!

Wat is het je waard om (weer) ontspannen te genieten van het vrijen? 

Tijdelijk betaal je hiervoor geen 194,95 maar  € 149,95 

vaginisme of pijn bij het vrijen

Liever toch 1 op 1 sessies waarbij we naar de onderliggende oorzaak van jouw probleem kijken?

Kies voor het basispakket en vul het intakeformulier in

Mijn eigen ervaring met pijn bij het vrijen

Eigen Ervaring

Ook ik heb een bepaalde periode in mijn leven rond gelopen met pijn klachten bij het vrijen. Ik ken dus het hele circuit. Eerst naar de huisarts, die je vervolgens  doorstuurt naar de gynaecoloog. Vervolgens de bekkenbodem fysiotherapeut en toen dit allemaal geen resultaat gaf nog eens naar de poezenpoli zoals ik het  noemde. Een aparte afdeling in het Sint Franciscus gasthuis in Rotterdam die ging kijken of het wellicht een ontsteking of psoriasis was.
Groot was de teleurstelling dat er helaas niet een zalfje of pilletje te vinden was die het probleem snel weer oploste.

De oorzaak

Gelukkig wist ik, door een heel bevredigend seksleven hiervoor, dat het ook heel anders kon zijn. Dat ik normaal heel vrij was in mijn seksbeleving en er erg van kon genieten. Ik was er dan ook van overtuigd dat het wel weer over zou gaan. Alleen zo lang het duurde was het heel vervelend. Ik heb deze klachten twee keer gehad, een keer een langere en een korte periode. Naderhand moest ik toch de conclusie trekken dat het wellicht toch aan de relatie lag waar de fut uit was. Mijn  lichaam gaf aan dat het tijd was om er mee te stoppen. Daar waar ik er bewust nog niet aan toe was om dit toe te geven.
Bij mij was de oorzaak een haperende relatie, maar bij andere vrouwen ligt een psychische oorzaak soms op een heel ander vlak.

De oplossing

Ik had het geluk dat ik voor deze klachten een heel fijn seksleven had. Ik wist dus dat ik het kon en dat er echt iets aan de hand was. Maar dat is minder vanzelfsprekend als je meteen bij je eerste seksuele ervaring dit soort klachten hebt.
Gelukkig is er wel heel goed iets aan vaginisme of pijn bij het vrijen te doen. Met behulp van hypnotherapie komen we achter de onderliggende ontstaansoorzaak van het probleem en zijn dit soort klachten vaak al in 3-5 sessies op te lossen.
Wacht niet langer, maar bel of neem contact op via het contactformulier.

vaginisme of pijn bij het vrijen

Meer dan 10 jaar aan ervaring

Gecertificeerd

Psycholoog NIP

Gecertifceerd

Hypnotherapeut

Psychologiepraktijk Fenix draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders